Veleposlaništvo RS Berlin /Novice /
05.02.2021  

Spletne predstavitve študija v Sloveniji

V naslednjih dneh bodo slovenske univerze organizirale več spletnih dogodkov, namenjenih predstavitvi študija v Sloveniji.

Study in Slovenia bo v sredo, 10. februarja 2021 ob 14. uri organiziral spletno predstavitev študija v Sloveniji. Predstavitev je namenjena vsem zainteresiranim kandidatom za študij ali študijsko izmenjavo v Sloveniji. Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku. Podrobnosti o dogodku na FB strani Study in Slovenia.

V četrtek, 11. februarja 2021 ob 15. uri bo Study in Slovenia izvedel predstavitev študija v Sloveniji v slovenščini. Predstavitev je namenjena predvsem zainteresiranim Slovenkam in Slovencem v zamejstvu in po svetu. Podrobnosti o dogodku na FB strani Study in Slovenia.

V Sloveniji bodo 12. in 13. februarja 2021 potekali tudi informativni dnevi. Letos bodo številne univerze in visokošolski zavodi organizirali informativne dneve na spletu. Če se zanimate za študij v Sloveniji, obiščite spletne strani slovenskih univerz in fakultet za več informacij in razpored predstavitev.