Veleposlaništvo RS Berlin /Novice /
18.02.2021  

Povabilo na Podim konferenco 2021 (17.–19. maj 2021)

Berlin, 18. 2. 2021 – Podim tech&startup konferenca 2021 bo potekala 17.–19. maja v hibridni obliki. Organizatorji vabijo, da se jim pridružite v živo v Mariboru ali po spletu od kjerkoli. Rok za prijave na konferenco je 15. marec. Deset izbranih startup podjetji prejme brezplačne vstopnice.

Slovenski zavod Tovarna podjemov skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnolocijo in Slovenskim podjetniškim skladom vabi na Podim startup&tech konferenco. Dogodek bo potekal 17.–19. maja 2021 v hibridni obliki. V živo se bo konferenca odvijala v Mariboru, Slovenija, mogoča pa bo digitalna udeležba na spletu. Rok za prijave na konferenco je 15. marec 2021. Do takrat si lahko zagotovite tudi ugodnejše cene vstopnic. Deset izbranih startup podjetij pa bo prejelo brezplačne Podim vstopnice,

Slovenija je pomembno regionalno startup središče, ki povečuje svojo prepoznavnost. K temu prispeva tudi vladna podpora in njen akcijski načrt za Slovenijo – deželo startup podjetij. Konferenca Podim je eden od osrednjih dogodkov slovenske podjetniške in startup skupnosti in se je že uveljavila kot ključna regionalna platforma za usposabljanja, financiranje in mreženje.

Podim je najvplivnejši startup&tech dogodek v Srednji in Vzhodni Evropi in se dogaja v Sloveniji. Konferenco je EU-Startups uvrstil med 30 najboljših tehnoloških dogodkov v Evropi in ustvarja pravo vrednost s povezovanjem priznanih mednarodnih vlagateljev, uveljavljenih korporacij ter startup in scaleup podjetij iz Srednje in Vzhodne Evrope.

Podim je talilni lonec, kjer se inovacije srečajo poslovne priložnosti, kapital in znanje. Koferenca ponuja možnosti za učinkovito mreženje in učenje od najboljših za startup in scaleup podjetja, investitorje, predstavnike korporacij in startup navdušence. Dogodek  spodbuja izmenjavo najboljših praks, razpravo o idejah s strokovnjaki iz industrije in povezovanje. Več podatkov o dogodku in platformi najdete na www.podim.org.